Sponsoring

Sponsoring

Sponsoring van ons jaarlijkse (dubbel)concert is hard nodig. Met uw steun is het mogelijk voor een breed publiek jaarlijks een interessant programma met een steeds wisselend thema te presenteren. Door de koorleden en ons publiek wordt uw sponsoring daarom zeer op prijs gesteld.

U kunt sponsoren met een bedrag van € 25. Voor dat bedrag vermelden wij uw naam en andere gegevens in het programmaboekje van ons jaarlijkse dubbelconcert.

Als u ons wilt sponsoren met € 50, vermelden wij uw gegevens daarnaast een seizoen lang ook op onze website. Een seizoen loopt van september tot september.

Als u wilt doneren zonder dat uw naam wordt vermeld, dan zijn wij u uiteraard ook zeer dankbaar.

De vermelding in het boekje (en eventueel de website) bestaat uit maximaal vijf regels, bijvoorbeeld de naam en het adres van uw bedrijf, een korte omschrijving van het soort bedrijf, een telefoonnummer en webadres (maximaal 36 tekens per regel –inclusief spaties– en 30 voor vet gedrukte tekst). U kunt natuurlijk ook een slogan opnemen, als dat past in het tekstblok. Logo’s kunnen niet afgedrukt worden.

Op het concert verwachten we 100 à 120 bezoekers. Inclusief de koorleden zullen dus 125 à 150 personen uw naamsvermelding zien in het programmaboekje.